Бележките и етикетите за играчите се съхраняват локално на твърдия диск на вашия компютър, а не на нашите сървъри.
Когато затворите софтуера за игра, като използвате „X” в горния десен ъгъл, бележките и етикетите се запазват в локален файл.
Не. Бележките и етикетите остават на компютъра, на който са създадени и запазени.
Ако влезете от друг компютър, бележките и етикетите няма да бъдат достъпни, освен ако ръчно не прехвърлите файла с бележки.
Ако бележките или етикетите не се запазват, избраната папка за съхранение може да бъде защитена срещу запис.
Някои папки, като Program Files (Програмни файлове) и AppData, могат да попречат на софтуера да създава и актуализира бележките.
За да промените местоположението на съхранение:
След като смените папката, софтуерът ще създаде нов файл с бележки в избраното от вас място.
Всички бележки и етикети, които добавите в бъдеще, ще се запазват там.